Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Broadwaydebuut Katie Holmes beleeft première

Shownieuws

Katie Holmes heeft donderdagavond de officiële première beleefd van haar Broadwaydebuut 'All my sons'. Ze staat acht keer per week op de planken met het stuk.

(Novum/AP) - Katie Holmes heeft donderdagavond de officiële première beleefd van haar Broadwaydebuut 'All my sons'. De grootste uitdaging voor de Amerikaanse actrice is dat ze acht keer per week op de planken staat met het stuk, zei ze na afloop. "Gelukkig zorgen de regisseur, de cast en crew zo goed voor me dat het eigenlijk redelijk gemakkelijk is."

Tom Cruise steunt zijn vrouw waar hij kan. Zo is hij al regelmatig komen kijken naar de voorstelling, die al enkele weken draait. "Dat doet me heel goed", vertelde ze. "Als hij erbij is, weet ik dat het een goede avond zal worden." Hun 2-jarige dochter Suri heeft haar moeder nog niet zien schitteren op de planken. "Het is iets te volwassen voor haar", lachte Holmes. "Maar ze is wel al vaker naar het theater geweest. Ik heb een eigen kleedkamer voor haar."

'All my sons' gaat over zakenman Joe Keller, gespeeld door John Lithgow, die tijdens de Tweede Wereldoorlog willens en wetens defecte vliegtuigonderdelen levert aan het leger. Als gevolg van de levering komen tijdens de Tweede Wereldoorlog 21 piloten om het leven. Niet Keller, maar zijn zakenpartner belandt in de gevangenis. Holmes speelt de dochter van de zakenpartner die in de cel wordt opgesloten, tevens aanstaand schoondochter van Keller.

De 29-jarige brunette was eerder te zien in films als 'Batman begins' en 'The gift'. Ze begon haar acteercarrière eind jaren negentig met een rol in de tienerserie Dawson's Creek. Holmes trouwde eind 2006 met filmster Tom Cruise, zeven maanden nadat ze was bevallen van dochtertje Suri.

'All my sons' is nog tot 11 januari te zien op Broadway.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen