Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Frogers scoren met bijstandsshow

Shownieuws

Het nieuwe programma van Natasja en René Froger kende een goede start. Ruim 1,6 miljoen mensen stemden donderdag af op 'De Frogers: effe geen cent te makken'.

Het nieuwe programma van Natasja en René Froger kende donderdagavond een goede start. Ruim 1,6 miljoen mensen stemden af op RTL 4 voor 'De Frogers: effe geen cent te makken'. Daarmee is het na het NOS Journaal van 20.00 uur het beste bekeken programma van donderdag.

Voor de reallifesoap moesten de echtelieden en hun twee kinderen Maxim en Didier een maand lang rondkomen van 607 euro. Daarnaast hielpen ze mee bij de voedselbank in Rotterdam.

De finale van Zesde Zintuig Plaats Delict met presentator Beau van Erven Dorens, dat na het programma van de Frogers werd uitgezonden, trok ruim 1,4 miljoen kijkers. Daarmee staat het derde in de lijst van best bekeken programma's van donderdag.

Ruim zevenhonderdduizend mensen volgden het wel en wee van vijf verwende Gooise meisjes in Echte Gooische Meisjes, dat donderdag voor het eerst te zien was op RTL 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen