Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lama's-spel uitgeroepen tot speelgoed van het jaar

Shownieuws

De Lama's, Het Spel is uitgeroepen tot speelgoed van het jaar 2008. Het spel, naar gelijknamige BNN-programma, heeft gewonnen in de categorie 12 jaar en ouder.

De Lama's, Het Spel is uitgeroepen tot speelgoed van het jaar. Dat meldt Identity Games, de maker van het bordspel, woensdag. Het spel, dat is gebaseerd op het gelijknamige BNN-programma, is door een jury tot winnaar verkozen in de categorie 12 jaar en ouder.

De cabaretiers uit het improvisatieprogramma hebben zelf meegedacht over de ontwikkeling van het spel. Vaste onderdelen uit de show, zoals verboden te lachen, het moordspel en de datingshow komen dan ook terug in het spelletje.

Het etiket 'speelgoed van het jaar 2008' is woensdag ook toegewezen in vier andere categorieën. In de categorie 'peuter' (0-4 jaar) won het spel Leuk & Leerzaam Stad, in de categorie 'kleuter' (4-6 jaar) werd de Dierenkliniek van Playmobiel onderscheiden. Bij de junioren (6-8 jaar) won het denkspel RoadBlock en bij de tieners (8-12 jaar) zegevierde het zelf te bouwen voertuig Moov.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen