Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frederique van der Wal niet meer in ondergoed

Shownieuws

Frederique van der Wal wil niet meer in haar ondergoed op de catwalk verschijnen. "Die tijd is voorbij. Het moet wel bij je leeftijd passen", meent van der Wal.

Frederique van der Wal wil niet meer in ondergoed op de catwalk verschijnen. "Die tijd is voorbij. Het moet wel bij je leeftijd passen", meent het voormalig topmodel. Dat betekent niet dat ze geen grote opdrachten meer aanneemt. Van der Wal is erg blij dat zij door L'Oréal is benaderd voor een eventuele samenwerking. "Ik vind het fantastisch om weer eens een shoot of campagne van kaliber te doen", vertelt ze aan het blad Grazia.

De 41-jarige Van der Wal, die de afgelopen jaren in New York woonde, is voor een jaar terug in Nederland. "Ik heb altijd gewild dat mijn dochter Scyler een jaar in Holland naar school zou gaan en gezien haar leeftijd, ze is 8, vond ik het een goede tijd om het nu te doen." De geboren Nederlandse gaat in eigen land twee nieuwe televisieprogramma`s presenteren. Over de inhoud ervan laat ze weinig los. "Het ene programma is meer modegericht, het andere heeft meer met de actualiteit te maken." Op welke zender de programma`s te zien zullen zijn is nog onbekend.

Frederique van der Wal won op 17-jarige leeftijd de internationale finale van de Elite Model of the Year-modellenwedstrijd. Een jaar later, nadat haar beide ouders waren overleden, verkaste ze naar New York waar ze onder meer negen jaar het gezicht was van lingeriemerk Victoria`s Secret. In april lanceerde Van der Wal een bloemenlijn 'Frederique`s Choice' die verkrijgbaar is bij de Bijenkorf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen