Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Geaardheid kost vriend Gordon klus'

Shownieuws

Sander, de vriend van Gordon, is een lucratieve klus als model voor een jeansmerk misgelopen vanwege zijn seksuele geaardheid. Dat vertelt Gordon in Privé.

Sander, de vriend van Gordon, is een lucratieve klus als model voor een Pools jeansmerk misgelopen vanwege zijn seksuele geaardheid. "De mededeling was letterlijk: 'sorry Sander, maar jouw omgang met Gordon en de daaraan verbonden publiciteit hebben Big Star doen besluiten om de opdracht te annuleren'". Dat beweert de presentator in zijn column in weekblad Privé.

De vriend van de 40-jarige Gordon figureert samen met een vrouwelijk model in de reclamecampagne voor de huidige herfst- en wintercollectie van het jeansmerk. Volgens Gordon werd die campagne met 'luid gejuich' ontvangen. "Er werd gelijk een optie genomen op een tweede campagne die op Ibiza zou worden geschoten", zegt hij. "Sander was enorm in zijn nopjes."

Gordon en Sander zijn woedend, maar ondernemen geen stappen tegen het jeansmerk, dat in Nederland ook verkrijgbaar is. "We wilden niet in een negatieve sfeer terechtkomen en we zijn supergelukkig met elkaar."

Een woordvoerder van Big Star reageert verbaasd op de aantijgingen van Gordon. "Als je naar onze reclamecampagnes van de afgelopen vijf jaar bekijkt, zul je zien dat we altijd ieder seizoen voor nieuwe modellen kiezen", zegt Jacek Magnuszewski van het Poolse hoofdkantoor. "Dat heeft helemaal niets met Sander te maken. Wij hebben absoluut geen enkel probleem met homoseksualiteit. Ik vind het heel jammer dat hij op deze manier publiciteit voor zichzelf zoekt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen