Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bondgirl heeft geen tijd voor man

Shownieuws

Bondgirl Olga Koerilenko heeft geen tijd om te reageren op mannelijke aandacht. "Ik ben druk aan het werk. Maar ik word ook niet zo snel benaderd."

Bondgirl Olga Koerilenko heeft geen tijd om te reageren op mannelijke aandacht. Ook haar rol als de verleidelijke Camille in 'Quantum of solace' heeft haar liefdesleven vooralsnog geen stimulans gegeven. "Ik word niet zo snel benaderd", zei de Oekraïense actrice tijdens de Nederlandse première van de nieuwe film over geheim agent 007. "Ik heb daar geen tijd voor, ik ben druk aan het werk." Daphne Deckers vond het fantastisch dat Koerilenko dinsdagavond aanwezig was in de Amsterdamse bioscoop Tuschinski. "Ik vind haar heel erg mooi en ben benieuwd hoe ze er in het echt uitziet", zei het voormalige fotomodel, dat zelf ooit auditie deed voor de rol van Bondgirl in 'Tomorrow never dies', maar uiteindelijk een kleinere rol kreeg.

Ook Rossana Lima is erg enthousiast over de Oekraïense actrice. "Een heel mooie vrouw." Een Bondgirl moet volgens de styliste aan verschillende eisen voldoen. "Ze moet niet alleen knap zijn, maar ook intelligent. En ze moet goed zijn in romantische scènes", weet de vrouw van Patrick Kluivert. "Bovendien moet ze leuke kleding hebben. Dan kan ik kijken wat ze aan heeft", grapte ze. Elize voegde hieraan toe dat een Bondgirl moet beschikken over de juiste bikinimaten. Ook een snelle auto kan volgens de zingende presentatrice niet ontbreken.

Winston Gerschtanowitz, die de première zonder Renate Verbaan bezocht, vindt 007 niet alleen leuk omdat die op koelbloedige wijze vrouwen verovert. "Ik houd net als James Bond ook van gadgets. En het hele uiterlijk en de looks van Bond vind ik fantastisch.". Gerschtanowitz, die toegeeft dat hij vroeger op dezelfde manier als de creatie van schrijver Ian Fleming veel vrouwen veroverde, heeft zijn Bondstreken achter zich gelaten. "Nu heb ik de ware liefde al gevonden, dus dat punt is klaar. Ik denk niet dat ze zich druk maakt of ik vanavond met de Bondgirl naar huis ga", lachte de RTL Boulevard-presentator.

'Quantum of solace' is de tweede Bondfilm met de Engelse acteur Daniel Craig in de hoofdrol. De regie is in handen van Marc Forster. De film draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen