Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gehoor Giel Beelen onder de loep

Shownieuws

Hoe het is gesteld met het gehoor van Giel Beelen wordt donderdag duidelijk. Dan test de Nationale Hoorstichting het gehoor van de zeven dagelijkse 3FM-dj's.

Hoe het is gesteld met het gehoor van Giel Beelen, Rob Stenders en Gerard Ekdom wordt donderdag duidelijk. Dan test de Nationale Hoorstichting het gehoor van de zeven dagelijkse 3FM-dj's, onder wie ook Coen Swijnenberg, Sander Lantinga, Paul Rabbering en Michiel Veenstra.

De organisatie lanceert donderdagochtend in de show van Beelen de vernieuwde Oorcheck-site en spoort luisteraars van 3FM aan via de site hun gehoor te testen. De Nationale Hoorstichting analyseert aan het einde van de dag de verkregen gegevens en vergelijkt die met het landelijk gemiddelde. Hoe het staat met het gehoor van de 3FM-dj's wordt al direct duidelijk in de show van Beelen.

Volgens de stichting lopen jaarlijks twintigduizend jongeren structurele gehoorschade op door te lang naar te harde muziek te luisteren. Door voorlichting op onder meer de Oorcheck-site hoopt de stichting jongeren bewust te maken van de risico's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen