Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Les Misérables verhuist naar Carré

Shownieuws

Les Misérables verhuist van Rotterdam naar Amsterdam. De musical die nu nog in het Nieuwe Luxor Theater staat, is vanaf 17 januari vijf weken in Carré te zien.

De musical Les Misérables verhuist van Rotterdam naar Amsterdam. Dat heeft Joop van den Ende Theaterproducties woensdag bekendgemaakt. Na een periode van ruim acht maanden in het Nieuwe Luxor Theater, die op 5 januari wordt afgesloten, zal de productie vanaf 17 januari vijf weken in Theater Carré te zien zijn.

Met de extra speelperiode in Carré keert Les Misérables na achttien jaar weer terug naar de Amsterdamse theaterzaal. In 1991 was de eerste Nederlandse bewerking van de musical, met hoofdrollen voor Paul de Leeuw, Danny de Munk, Henk Poort en Pia Douwes, al in het theater te zien.

Om dit gegeven extra luister bij te zetten zullen castleden uit de huidige versie van de musical donderdagmiddag de eerste kaarten verkopen voor de speelperiode in Carré. Jamai Loman, Nurlaila Karim, René van Kooten en Wim van den Driessche zullen tussen 14.00 en 14.30 uur plaatsnemen achter de kassa van het theater.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen