Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Winslet verloor geen kilo's via Photoshop

Shownieuws

De sexy foto's van Kate Winslet in Vanity Fair zijn niet het resultaat van Photoshop. "Kate is woedend over de geruchten dat haar lichaam is geretoucheerd."

De sexy foto's van Kate Winslet in het decembernummer van Vanity Fair zijn niet het resultaat van photoshoppen. "Kate is woedend over de geruchten dat haar lichaam is geretoucheerd", vertelt haar woordvoerder aan het Amerikaanse tijdschrift People.

In Groot-Brittannië brak dinsdag een discussie los over de authenticiteit van de foto's, waarvoor de 33-jarige actrice poseerde in niet meer dan een stel kousen en pumps. In 2003 maakte Winslet zich druk over foto's van haar in herenblad GQ, waarvoor ze met Photoshop dunner was gemaakt. "Ik wilde niet dat mensen dachten dat ik een hypocriet was en dat ik plotseling dertien kilo was afgevallen", zei ze toen.

Britse kranten als The Sun, Daily Telegraph en Daily Mail vroegen zich dinsdag af of de rondingen van de vaak voluptueuze filmster met behulp van de computer wat waren verfijnd. "Ze is helemaal in vorm en hoe je haar ziet is hoe ze er in het echt uitziet", stelt de woordvoerder. "Anders zou ze niet voor die foto's hebben geposeerd."

De woordvoerder erkent wel dat er minieme aanpassingen zijn gemaakt. "Er is alleen wat standaard retoucheerwerk gedaan aan de huid, maar dat gebeurt bij elke glamourfotoshoot."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen