Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dolf Jansen geeft schrijfadvies op Sollicitatietrein

Shownieuws

Dolf Jansen rijdt woensdag mee met de NS Sollicitatietrein. De cabaretier en schrijver geeft schrijfadvies aan starters op de arbeidsmarkt.

Dolf Jansen rijdt woensdag mee met de NS Sollicitatietrein om starters op de arbeidsmarkt schrijfadvies te geven. De cabaretier en schrijver helpt de aankomende sollicitanten bij het opstellen van hun brieven en cv's. De treinreizigers krijgen daarnaast informatie over de arbeidsmarkt en tips hoe ze zich kunnen presenteren tijdens een sollicitatiegesprek.

Onder anderen de schrijvers van het carrièreboek 'Koning van de koffieautomaat', Pieter Jouke, Victor Mastboom en Michiel Peereboom, rijden mee met de Sollicitatietrein om met de nieuwkomers op de arbeidsmarkt te oefenen op gesprekstechnieken.

De Sollicitatietrein is op woensdagochtend gestart op Amsterdam Centraal en doet vervolgens stations aan in Leiden, Den Haag, Delft, Rotterdam, Gouda en Utrecht. Met de actie wil de NS ex-studenten stimuleren na inlevering van hun OV-studentenkaart met de trein te blijven reizen. De NS probeert hen als klanten te behouden door hun een gratis Voordeelurenabonnement te geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen