Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan roept fans op tot stemmen

Shownieuws

Lindsay Lohan spoort haar fans aan om te gaan stemmen. "Ik kan niet benadrukken hoe belangrijk het is dat iedereen morgen stemt", schrijft ze op MySpace.

Lindsay Lohan heeft haar fans pal voor het opengaan van de stemlokalen in de Verenigde Staten aangespoord gebruik te maken van hun stemrecht. "Ik kan niet benadrukken hoe belangrijk het is dat iedereen stemt", schrijft ze op de profielenwebsite MySpace. "De toekomst van ons land is ervan afhankelijk. Slechts één stem kan het verschil maken."

Welke presidentskandidaat dinsdag haar stem krijgt, steekt de 22-jarige actrice niet onder stoelen of banken. Ze sluit haar berichtje af met de oneliner 'Obama for president'. Ook spreekt Lohan zich uit tegen de voorstellen vier en acht. Het eerste stemvoorstel moet in de staat Californië abortus voor minderjarigen bemoeilijken. Voorstel acht maakt het homohuwelijk in Californië onmogelijk.

Inmiddels hebben meerdere sterren zich uitgesproken over de stemvoorstellen. Zo strijden onder anderen komiek Ellen DeGeneres en acteur Brad Pitt tegen voorstel acht. Dinsdag mogen inwoners van Californië over deze en andere voorstellen hun stem uitbrengen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen