Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Winslet vond zichzelf te dik om te acteren

Shownieuws

Kate Winslet droomde als jong meisje niet van een acteercarrière. "Ik had geen ambities, ik was dik", vertelt ze in Vanity Fair. "Ik kende geen dikke actrices."

Kate Winslet droomde als jong meisje niet van een acteercarrière. "Ik had geen grote ambities, ik was dik", vertelt de Britse actrice in het decembernummer van Vanity Fair. "Ik kende geen dikke, beroemde actrices."

De 33-jarige actrice, die naakt poseerde voor een fotoreportage bij het interview, geeft toe dat ze nog altijd last heeft van onzekerheden over haar uiterlijk. "Eens een dik kind, altijd een dik kind", zegt ze. "Ik heb nog steeds dat ik vaak denk dat ik er een beetje anders of verkeerd uitzie."

Winslet, die begin volgend jaar te zien is in 'Revolutionary road' en 'The reader', is zeven jaar samen met de Britse regisseur Sam Mendes. Het stel heeft een 5-jarig zoontje, Joe. Uit een eerdere relatie werd dochter Mia (8) geboren.

Mendes en Winslet werden tien jaar na elkaar geboren in hetzelfde ziekenhuis in Reading. "Het is om de hoek van waar mijn ouders wonen", vertelt de actrice. "Altijd als we erlangs rijden om mijn ouders te bezoeken, neem ik me voor het niet weer te zeggen. Dan grinnikt Sam en zegt hij: 'kom op, zeg het maar'. En dan zeg ik: 'Mia, Joe, hier zijn wij geboren! Ik moet het gewoon steeds vertellen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen