Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hechtingen voor kappersvriend Jessica Simpson

Shownieuws

Jessica Simpsons kapper Ken Paves loopt rond met negen hechtingen sinds zijn ongelukkige botsing met een paparazzo zaterdagavond. "Maar het gaat prima met me."

Jessica Simpsons kapper en huisvriend Ken Paves loopt rond met negen hechtingen sinds zijn ongelukkige botsing met een paparazzo zaterdagavond. Toch laat hij zich niet uit het veld slaan. "Hoewel ik niet had verwacht dat een avondje uit met vrienden zou eindigen met een bezoek aan de eerste hulp en met negen hechtingen in mijn hoofd, gaat het prima met me", laat Paves weten aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De haarstylist had samen met Simpson de avond doorgebracht in een restaurant in Los Angeles toen ze bij het verlaten in een zwerm van toegestroomde paparazzi terechtkwamen. Paves probeerde zijn vriendin naar de gereedstaande auto te begeleiden toen een camera hem op zijn oog raakte. De 28-jarige zangeres begeleidde haar bloedende vriend daarop naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

Paves, die naast Jessica en Ashlee Simpson ook Eva Longoria, Jessica Biel en Celine Dion tot zijn clientèle kan rekenen, is mild over het ongeluk. "Mijn enige zorg was de veiligheid van mijn vriendin", beweert hij. "Ik begrijp dat iedereen werk te doen heeft, inclusief paparazzi."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen