Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reeves is 'aangereden' paparazzo niets verschuldigd

Shownieuws

Keanu Reeves hoeft paparazzo Alison Silva geen schadevergoeding te betalen. Silva eiste 560 euro omdat de acteur hem zou hebben aangereden met zijn Porsche.

(Novum/AP) - Keanu Reeves hoeft geen schadevergoeding te betalen aan een paparrazzo die beweerde dat hij door de acteur was aangereden. Dat heeft een jury in Los Angeles maandag beslist in een civiele zaak. Fotograaf Alison Silva eiste 560 euro van Reeves omdat die hem in maart vorig jaar met zijn Porsche zou hebben aangereden, waardoor hij ten val was gekomen en zijn linkerpols had bezeerd.

De jury meende echter dat Silva tegenstrijdige verklaringen over het voorval te horen bracht. Ook werd tijdens de zitting een video getoond waarop te zien was hoe Silva kort na het incident met zijn naar eigen zeggen bezeerde hand probleemloos van een stalen hek naar beneden klauterde.

De fotograaf legde zich neer bij het oordeel van de jury. "Ik respecteer het oordeel van de jury", zei hij na afloop van de zitting. "Dat is waarom we hier in de eerste plaats zijn." Reeves onthield zich van commentaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen