Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lieke van Lexmond wint Fun Fearless Female Award

Shownieuws

Lieke van Lexmond heeft maandag de Fun Fearless Female Award gewonnen. De prijs wordt uitgereikt aan 'de meest stoere en leukste bekende vrouw van Nederland'.

Lieke van Lexmond heeft maandagavond de Fun Fearless Female Award gewonnen. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan 'de meest stoere en leukste bekende vrouw van Nederland'. De winnares wordt gekozen door de lezers van het tijdschrift Cosmopolitan. De GTST-actrice ontving de prijs in het Amsterdamse restaurant Pompstation uit handen van Maryam Hassouni, die de award vorig jaar won.

Van Lexmond werd door de Cosmo-lezeressen verkozen boven onder anderen Bracha van Doesburg, zangeres Dennis en dj Isis. Het was de vijfde keer dat de prijs in Nederland werd uitgereikt. Ook Victoria Koblenko, Renate Verbaan en zangeres Do namen de onderscheiding al eens in ontvangst.

Hanna Verboom, die dit jaar ook tot de negen genomineerden voor de Fun Fearless Female Award behoorde, werd maandag onderscheiden met de eerste editie van de Fun Fearless Talent Award. Deze prijs wordt niet vergeven door het publiek maar door de redactie van Cosmopolitan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen