Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Het gaat goed met Jennifer Hudson'

Shownieuws

Volgens Vogue-redacteur Andre Leon Talley gaat het naar omstandigheden goed met Jennifer Hudson. Haar moeder, broer en neefje werden vorige week doodgeschoten.

Jennifer Hudson maakt het naar omstandigheden goed. Dat vertelt Vogue-redacteur Andre Leon Talley, die bevriend is met de geplaagde actrice, aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Het gaat heel, heel goed met haar. Ze is ontzettend sterk."

Hudsons moeder, broer en neefje werden anderhalve week geleden doodgeschoten. Niet veel later arresteerde de politie de 27-jarige ex-man van Jennifers zus Julia. Hoewel de politie hem openlijk in verband brengt met de moorden is hem nog niets ten laste gelegd.

Talley roemt de 27-jarige Hudson om haar kracht. "Ze is ongelooflijk sterk. Ze heeft zo veel kracht in zich dat ik zeker weet dat ze hier bovenop komt", zegt hij. "Ze stuurde me ook een mail waarin ze schreef dat ze zich gesteund voelt door alle liefde en steun van haar fans."

Hudson is sinds de moorden niet meer in het openbaar verschenen. De actrice en haar zus Julia waren zondag in Chicago ook niet aanwezig bij eene herdenkingsdienst voor haar familieleden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen