Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frits Lambrechts in 'Brandende liefde'

Shownieuws

Frits Lambrechts speelt een hoofdrol in de musical 'Brandende liefde'. De productie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Jan Wolkers uit 1981.

Frits Lambrechts speelt een hoofdrol in de musical 'Brandende liefde'. De acteur speelt de rol van vader Bonnema in de productie, die is gebaseerd op de gelijknamige roman van Jan Wolkers uit 1981.

Met het aantrekken van Lamrechts is de cast van de musical, die op 2 maart in première gaat in de Leidse Schouwburg, compleet. Daniël Boissevain, Catherine ten Bruggencate en Loes Haverkort zijn er ook in te zien.

Boissevain speelt de rol van kunstenaar Rick. Hij krijgt een relatie met de getrouwde Anna (Haverkort). Ten Bruggencate vertolkt de rol van lerares Frans Madame Bonnema. Tussen het drietal ontstaat een complexe driehoeksrelatie. Lambrechts kruipt in de huid van de vader van Madame Bonnema, die wordt verzorgd door Rick.

De musicalbewerking is van de hand van Dick van den Heuvel (script) en Fons Merkies (muziek). Zij tekenden ook al voor de musicalversie van 'Turks fruit', eveneens een roman van Jan Wolkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen