Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter André en Jordan ogen nog steeds verliefd

Shownieuws

Peter André en zijn vrouw Jordan hebben laten zien dat ze nog steeds gek op elkaar zijn, in weerwil van geruchten. Ze zoenden heftig tijdens een avondje uit.

Peter André en zijn vrouw Jordan hebben dit weekeinde laten zien dat ze nog steeds gek op elkaar zijn, in weerwil van berichten die het tegendeel beweren. Ze zoenden elkaar heftig tijdens een avondje uit in Los Angeles, zo is te zien op foto's van de Britse krant The Sun.

Vorige week werden geruchten dat het stel huwelijksproblemen heeft aangewakkerd omdat zanger André in zijn eentje naar Los Angeles was afgereisd. Vrijdag reisde glamourmodel Jordan haar man echter achterna en genoten ze van een romantisch diner in de Amerikaanse stad.

De 35-jarige André en de 30-jarige Katie Price, zoals Jordan eigenlijk heet, wonen in Engeland. Ze ontmoetten elkaar in 2004 tijdens opnamen van de Britse versie van Bobo's in de Bush. Het stel heeft twee kinderen, Junior (3) en Princess Tiaamii (1). Jordan heeft ook nog een zoontje uit een eerder huwelijk, Harvey (6).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen