Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Strijd tussen sexy vegetariërs barst los

Shownieuws

Stichting Wakker Dier organiseert weer de verkiezing voor meest sexy vegetariër. Twintig BN'ers, onder wie Georgina Verbaan en Wouter Bos, strijden om de titel.

Voor de derde keer organiseert stichting Wakker Dier de verkiezing voor de meest sexy vegetariër. Twintig BN'ers, onder wie Georgina Verbaan, Wouter Bos en Nicolette Kluijver, strijden dit jaar om de titel, die wordt toegekend aan zowel een man als een vrouw. Tot 20 december kan via de website van de stichting worden gestemd op de tien dames en evenveel heren die zijn genomineerd.

Wakker Dier hoopt tussen kerst en oud en nieuw de winnaar van dit jaar bekend te maken. "Maar dat hangt een beetje van de agenda van de winnaars af", zegt een woordvoerder. "We willen samen met hen iets organiseren." De winnaars van vorig jaar werden afgelopen nieuwjaarsdag onthuld. Toen gingen cabaretier Guido Weijers en actrice Monique van der Werff er met de titel vandoor. Een jaar eerder kwam de eer toe aan acteur Antonie Kamerling en soapie Marly van der Velden.

Dat niet alle genomineerden een volstrekt vleesloos dieet volgen, deert volgens Wakker Dier niet. "De kandidaten hebben een vegetarische levensstijl. Een enkeling eet af en toe een stukje biologisch vlees", meldt de stichting in een verklaring. "Maar beter inconsequent goed, dan consequent fout." Zo genieten van de genomineerden actrice Katarina Justic en zangeres Sharon den Adel zo nu en dan van een stukje vis, weet de woordvoerder van de dierenwelzijnsstichting.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen