Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dealers Amy Winehouse bekennen schuld

Shownieuws

Twee Britten hebben bekend harddrugs, waaronder cocaïne en ecstasy, te hebben geleverd aan Amy Winehouse. Hen hangt een celstraf boven het hoofd.

Twee Britten hebben voor de rechter bekend harddrugs, waaronder cocaïne en ecstasy, te hebben geleverd aan zangeres Amy Winehouse. John Blagrove (34) en Cara Burton (22) werden vrijdag door een rechter in Londen gewaarschuwd dat hen een celstraf boven het hoofd hangt, zo meldt BBC News.

Blagrove en Burton moeten op 28 november opnieuw voor de rechter verschijnen. De dealers kwamen in het vizier van de autoriteiten door een filmpje waarin Winehouse een crackpijp lijkt te roken. De zangeres werd naar aanleiding van de filmbeelden, die publiekelijk werden gemaakt door de Britse krant The Sun, gearresteerd en ondervraagd. Haar werd echter niets ten laste gelegd.

Met Winehouse gaat het al lange tijd niet goed. De 25-jarige artieste, bekend van hits als 'Rehab' en 'Valerie', wordt voortdurend opgenomen voor uiteenlopende aandoeningen, waaronder oververmoeidheid en bronchitis. Herhaalde pogingen om af te kicken lijken weinig resultaat te hebben opgeleverd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen