Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Simon Cowell weer vrijgezel

Shownieuws

Simon Cowell is weer vrijgezel. "Terri heeft Simon zo'n zes weken geleden opgebeld en het uitgemaakt", vertelt een woordvoerder van Cowell aan People.

Simon Cowell en Terri Seymour zijn uit elkaar. "Terri heeft Simon zo'n zes weken geleden opgebeld en het uitgemaakt", vertelt een woordvoerder van het gevreesde American Idol-jurylid aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 48-jarige Cowell, die momenteel in Groot-Brittannië in de jury van X-Factor zit, en de veertien jaar jongere tv-presentatrice waren zes jaar samen. Seymour ontmoette Cowell voor het eerst toen ze 18 jaar was, maar er bloeide pas iets op tussen de twee toen ze hem moest interviewen voor een tv-programma in 2002.

Volgens de woordvoerder van Cowell blijven de voormalige geliefden goede vrienden. "Simon vindt Terri nog altijd een geweldig persoon en dat zal niet veranderen", laat hij weten. "Hij begrijpt ook waarom ze een punt achter de relatie heeft gezet. In het verleden heeft Terri vaak gezegd dat ze kinderen wil, maar dat is niets voor Simon. Niemand anders is betrokken bij de breuk, zeker niet aan de kant van Simon."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen