Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Finale Het Beste Idee van Nederland goed bekeken

Shownieuws

De finale van Het Beste Idee van Nederland is door ruim een miljoen kijkers gezien. De uitslagshow van het SBS-programma werd door 1,4 miljoen mensen bekeken.

De finale van Het Beste Idee van Nederland is goed bekeken. Ruim een miljoen kijkers stemden af op de laatste aflevering van het uitvindersprogramma. De uitzending waarin de winnaar bekend werd gemaakt trok later op de avond op SBS 6 ruim 1,4 miljoen mensen.

Het Beste Idee van Nederland, dat werd gepresenteerd door Tooske Ragas en Henkjan Smits, werd gewonnen door Wim de Vroedt. Hij introduceerde het Wandelstok Klemsysteem. Een apparaatje waarmee stokken of krukken aan tafel kunnen worden geklemd. Het idee kwam van Fons Marcus, de onlangs overleden oom van zijn vrouw.

De hoofdprijs bestaat uit 25 duizend euro en een contract om het idee van Marcus daadwerkelijk in de winkels te krijgen.

De eerste aflevering van Groeten Terug met goochelfamilie Kaz√ n werd ook goed bekeken. Ruim 1,4 miljoen mensen zagen hoe enkele leden van de Keniaanse Samburu-stam afreisden naar de villa van de familie in het Spaanse Marbella.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen