Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Dochters' nieuwe single Marco Borsato

Shownieuws

'Dochters' is de nieuwe single van Marco Borsato. "Tijdens het inzingen had ik het vaak moeilijk, ik kreeg elke keer een brok in mijn keel van dit liedje."

'Dochters' is de nieuwe single van Marco Borsato. "Tijdens het inzingen van 'Dochters' had ik het vaak moeilijk, ik kreeg elke keer een brok in mijn keel van dit prachtige liedje", laat hij weten. "Ook gedurende de liveshows in het Gelredome waren er momenten waarop ik tijdens 'Dochters' geëmotioneerd raakte." De single is vanaf maandag te downloaden en ligt vrijdag in de winkels.

Borsato en zijn vrouw Leontine hebben naast zoons Luca (9) en Senna (7) een 5-jarige dochter, Jada. "Het leven van je kind gaat zo ongelooflijk snel", vindt hij. "Een kind leert zo veel in zo'n korte tijd, ze groeit waar je bij staat en elke keer ben je weer verrast als ze een sprong in haar ontwikkeling heeft gemaakt."

Bij de single is een videoclip gemaakt met beelden van de 'Wit licht'-concertreeks van de zanger in het Arnhemse Gelredome. "Tientallen vaders en hun dochters zijn ervoor gefilmd", laat Borsato weten. "Het is een bijzonder clipje geworden, heel puur, heel oprecht."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen