Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Etentje Jessica Simpson eindigt in chaos

Shownieuws

Jessica Simpson heeft zaterdag haar vriend Ken Pavés naar het ziekenhuis gebracht. De kapper raakte gewond aan zijn gezicht na een opstootje met een paparazzo.

Jessica Simpson heeft zaterdagavond haar beste vriend Ken Pavés naar het ziekenhuis moeten brengen. De haarstylist raakte gewond aan zijn gezicht door een aanvaring met een paparazzo na een etentje in Los Angeles, meldt entertainmentwebsite TMZ.

De 28-jarige Simpson en Pavés hadden de avond doorgebracht in het hippe restaurant Madeo, toen ze bij het verlaten in een zwerm van toegestroomde paparazzi terechtkwamen. Pavés probeerde zijn vriendin naar de gereedstaande auto te begeleiden toen hij op zijn oog werd geraakt met een camera. De chauffeur van de auto bracht de bebloede kapper en zijn vriendin daarop naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Het is onduidelijk wat Pavés mankeert.

Pavés is bekend van zijn verschijning in de reallifesoaps van Jessica en haar zusje Ashlee. Hij is verantwoordelijk voor de lokken van sterren als Eva Longoria, Jennifer Lopez, Jessica Biel en Celine Dion.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen