Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joke Bruijs brengt geld in laatje voor dieren

Shownieuws

Joke Bruijs heeft persoonlijke spullen gedoneerd aan een veiling van stichting Dierenhulp Venezuela. De veiling bracht in totaal ruim 2750 euro op.

Joke Bruijs heeft er mede voor gezorgd dat de internetveiling die de stichting Dierenhulp Venezuela vorige maand heeft gehouden, een succes is geworden. De veiling, die was opgezet om een nieuwe dierenambulance op Isla Margarita te bekostigen, heeft ruim 2750 euro opgebracht. Dat heeft de stichting zondag bekendgemaakt.

De 56-jarige actrice doneerde onder meer het Gouden Beeld dat zij in 1999 ontving voor haar rol in 'Toen was geluk heel gewoon', een storyboard voor de cast van de honderdvijftigste aflevering van de komedieserie en een Kopspijkers-hamer, die ze kreeg na haar medewerking aan het Vara-programma van Jack Spijkerman. Ook André van Duin en Carlo Boszhard leverden persoonlijke voorwerpen in voor de veiling.

De nieuwe dierenambulance voor de stichting komt dankzij de veiling steeds dichterbij. De stichting heeft nog zo'n drieduizend euro nodig om de negen jaar oude bestelbus op het eiland te kunnen vervangen. Deze maand wordt opnieuw een internetveiling georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen onder meer bieden op zeefdrukken van Patty Harpenau en een schilderij van Viola Holt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen