Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Klasgenootjes herdenken neefje Jennifer Hudson

Shownieuws

De vermoorde moeder, broer en neef van Jennifer Hudson zijn herdacht in Chicago. Tijdens de dienst spraken klasgenootjes van het 7-jarige neefje van Hudson.

De vermoorde moeder, broer en neef van Jennifer Hudson zijn zondagavond herdacht in een kerk in hun woonplaats Chicago. Tijdens de dienst spraken onder anderen een lerares en klasgenootjes van Julian, het 7-jarige neefje van de zangeres en actrice. "Ik vind het jammer dat hij geen president kan worden", zei een van de kinderen, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Een docente van het jongetje typeerde Julian als een voorbeeldige leerling. "Julian was een rolmodel, een briljante leerling en een goede vriend", zei Carmen Williams, die tijdens haar toespraak werd omringd door drie klasgenootjes van het vermoorde jongetje.

Jennifer en haar zus Julia, de moeder van Julian, waren niet bij de openbare dienst aanwezig. Een familielid sprak over Darnell Donerson, de moeder van de twee zusjes. "Ze was zachtaardig, bijzonder en liefdevol", zei nichtje Shari Sweat.

Donerson (57) en Jason Hudson (29), de broer van Jennifer en Julia, werden op 24 oktober dood aangetroffen in het huis van Donerson in Chicago. Enkele dagen later werd het lichaam van Julian gevonden in een auto. Alle drie de slachtoffers waren doodgeschoten. De politie arresteerde kort na de moorden de 27-jarige ex-man van Julia, William Balfour.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen