Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-vrouw Travis Barker dankbaar voor steun

Shownieuws

Shanna Moakler is dankbaar voor de steun die ze kreeg nadat haar ex Travis Barker zwaargewond raakte bij een vliegtuigongeluk. Oorzaak was een klapband.

(Novum/AP) - Shanna Moakler is iedereen erkentelijk voor de steun die ze kreeg nadat haar ex-man Travis Barker vrijdag zwaargewond raakte bij een vliegtuigongeluk. "Er zijn geen woorden om te omschrijven hoe dankbaar we zijn met de steunbetuigingen die we hebben ontvangen in deze moeilijke tijd", stelt ze in een verklaring. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Het ongeluk, dat plaatsvond op een vliegveld in South Carolina, kostte het leven aan vier van de zes inzittenden, onder wie twee crewleden, een assistent en een bodyguard van Barker. "We kunnen slechts vragen om gebeden, terwijl we ons sterken en rouwen om het verlies van onze dierbare vrienden, die we beschouwden als deel van onze familie. Onze levens zullen nooit meer hetzelfde zijn."

Moakler, een voormalige playmate en Miss USA, scheidde in 2004 van Barker, met wie ze twee kinderen heeft. Inmiddels zijn de twee weer een koppel. Moakler en Barker waren in 2005 en 2006 te zien in de MTV-realityserie Meet the Barkers.

Barker en zijn vriend Adam Goldstein, beter bekend als DJ AM, waren vrijdag de enigen die de crash overleefden. Zij wisten de privéjet te verlaten voordat die in een zee van vlammen op een weg dicht bij de landingsbaan tot stilstand kwam. De twee zijn met tweede- en derdegraads brandwonden opgenomen in een medisch centrum in Georgia. Hun toestand is stabiel en hun artsen verwachten dat ze volledig zullen herstellen.

Naar aanleiding van een geluidsopname die tijdens het incident werd gemaakt in de cockpit, wordt aangenomen dat het ongeluk werd veroorzaakt door een klapband.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen