Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Klapband oorzaak vliegtuigongeluk Travis Barker'

Shownieuws

Het vliegtuigongeluk waarbij Travis Barker en dj Adam Goldstein gewond raakten, is mogelijk veroorzaakt door een klapband. Dat is te horen op een geluidsopname.

(Novum/AP) - Het vliegtuigongeluk waarbij drummer Travis Barker en dj Adam Goldstein vrijdag zwaargewond raakten, is mogelijk veroorzaakt door een klapband. Dat is te horen op een geluidsopname die tijdens het opstijgen werd gemaakt in de cockpit. De twee crewleden, die beiden omkwamen bij het ongeluk, probeerden tevergeefs het vliegtuig tot stilstand te brengen.

Barker, de voormalige drummer van rockband Blink-182, en Goldstein, beter bekend als DJ AM, wisten het vliegtuig tijdig te verlaten. Nadat de privéjet van de landingsbaan was geraakt en door een hekwerk was gebroken, kwam het toestel in een zee van vlammen tot stilstand op een nabijgelegen weg. De andere vier inzittenden, onder wie een assistent en een bodyguard van Barker en twee crewleden, kwamen om het leven.

Een getuige zag hoe Barker en Goldstein, nadat ze uit het toestel waren gesprongen, probeerden hun brandende kleren te doven. De twee werden met tweede- en derdegraads brandwonden opgenomen in een medisch centrum in Georgia. Hun toestand is inmiddels stabiel en hun artsen verwachten dat ze volledig zullen herstellen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen