Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Emmy Award voor Peter R. de Vries

Shownieuws

De uitzending van Peter R. de Vries over Natalee Holloway heeft de Emmy Award in de categorie Current Affairs gewonnen. De Vries was zeer opgetogen.

De uitzending van Peter R. de Vries over de zaak van de vermiste Natalee Holloway heeft de Emmy Award in de categorie Current Affairs gewonnen. Dat is dinsdagochtend bekendgemaakt tijdens een gala in New York. De misdaadjournalist nam de prijs in ontvangst met de moeder van de verdwenen Amerikaanse. Het tweetal droeg de prijs op aan Natalee.

"Dit is de prijs der prijzen, waar je alle andere voor inlevert", zei De Vries tegen de NOS. SBS 6 zond de reportage op 3 februari uit en trok daarmee ruim zeven miljoen kijkers. Ook in Amerika trok het programma veel bekijks.

In de uitzending 'bekende' Joran van der Sloot tegen een door de misdaadverslaggever ingeschakelde infiltrant in een auto met verborgen camera's dat hij wel degelijk meer wist van de verdwijning van de Amerikaanse studente. De tiener verdween ruim drie jaar geleden op Aruba.

Naast de Holloway-uitzending maakten producties uit Canada, Brazilië en Quatar in de categorie actualiteiten kans op de internationale award voor buitengewone prestaties in de televisie-industrie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen