Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ivo Niehe leent stem aan tekenfilm

Shownieuws

Ivo Niehe, Nelly Frijda en Laura Fygi spreken stemmetjes in voor 'Madagascar 2'. Ook John Williams en Ruben Fernhout hebben hun stem geleend voor de tekenfilm.

Ivo Niehe, Nelly Frijda en Laura Fygi spreken stemmen in van de de film 'Madagascar: escape 2 Africa'. Ook John Williams en Ruben Fernhout zijn te horen in de Nederlandse versie van de tekenfilm. Dat heeft producent Universal Pictures maandag bekendgemaakt.

Net als in het eerste deel van de filmreeks worden de hoofdrollen ingesproken door Hans Somers, Rogier Komproe, Laura Vlasblom, Fred Butter en John Jones. De film draait om een groep dieren die is ontsnapt uit de dierentuin en per abuis wordt verscheept naar Madagascar. In het vervolg verplaatst de actie zich van het eiland naar de Afrikaanse wildernis.

In de Amerikaanse versie van de film zijn de stemmen van de dieren ingesproken door onder anderen Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith en David Schwimmer. 'Madagascar: escape 2 Africa' en 'Madagascar 2', zoals de titel luidt van de Nederlandstalige versie, draaien vanaf 19 november in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen