Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rachel Hazes eist ton smartegeld van ouders

Shownieuws

Rachel Hazes eist een ton smartengeld van haar ouders als zij doorgaan met het uitbrengen van een onthullend boek over hun dochter. Dat meldt Shownieuws.

Rachel Hazes eist een ton smartengeld van haar ouders als zij doorgaan met het uitbrengen van een onthullend boek over hun dochter. Dat meldt Shownieuws. Jan en Friedel van Galen maakten eerder deze maand in weekblad Privé bekend een boek uit te brengen met schokkende feiten over het leven van hun dochter.

De relatie tussen Rachel en haar ouders is sinds het overlijden van André Hazes in een neerwaartse spiraal terechtgekomen. "We leven op dit moment op voet van oorlog met Rachel en dat is nog zachtjes uitgedrukt", verklaarde de vader van de weduwe eerder tegenover Privé. De ruzie is volgens hem niet alleen te wijten aan de starre houding die Rachel aanneemt tegenover iedereen die de muziek van Hazes wil gebruiken. "Er is meer, veel meer", stelde Van Galen. "Zo erg dat ik er nauwelijks over kan praten."

André Hazes zou zijn schoonouders in het verleden uit de financiële problemen hebben geholpen. In ruil voor een financiële bijdrage zouden de ouders van de weduwe een verklaring hebben moeten tekenen waarin staat dat zij nooit iets over de twee naar buiten zouden brengen, zo verklaart Shownieuws maandag. Hazes probeert nu met die verklaring publicatie van het boek tegen te gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen