Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ernst-Paul Hasselbach in besloten kring begraven

Shownieuws

Presentator Ernst-Paul Hasselbach is donderdagmiddag in besloten kring begraven. De presentator verongelukte zaterdagochtend in Noorwegen.

Presentator Ernst-Paul Hasselbach is donderdagmiddag in besloten kring begraven. Dat heeft een woordvoerder van RTL 4 laten weten. Waar Hasselbach ter aarde is besteld, is niet bekendgemaakt. Het stoffelijk overschot van de televisiemaker, die zaterdag verongelukte in Nooorwegen, werd woensdag gerepatrieerd.

Hasselbach stortte zaterdagochtend met zijn auto vanaf een brug in het water. Bij het ongeluk kwam ook de Belgische productieassistente Leentje Custers om het leven. De twee waren in Noorwegen voor de opnamen van het avonturenprogramma 71 Graden Noord.

Bij RTL 4 is momenteel elke zondag de realityserie Expeditie Robinson te zien, waarvoor Hasselbach de presentatie verzorgde. "Vanaf de volgende aflevering staan we aan het begin kort stil bij het overlijden van Ernst-Paul Hasselbach", zegt de woordvoerder. "De afleveringen worden aan hem opgedragen." De nieuwste serie van het programma ging op 31 augustus van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen