Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toerende Madonna laat niets los over scheiding

Shownieuws

Tijdens het concert dat Madonna woensdag gaf in Boston, liet ze niets los over haar scheiding. Ook Guy Ritchie lijkt niet in de lappenmand te zitten.

Was de wereldpers woensdag in rep en roer over de aangekondigde scheiding van Madonna en Guy Ritchie, de Queen of Pop zelf liet zich niet van de wijs brengen. De 50-jarige zangeres stond 's avonds zoals gepland op het podium in Boston met haar 'Sticky & sweet'-toer. Met geen woord repte ze over haar op handen zijnde scheiding, zo schrijft de krant The Boston Globe.

Zelfs tijdens het emotionele nummer 'You must love me' liet Madonna niets merken. Haar aankondiging van 'Miles away', waarin ze haar relatie met Ritchie bezingt, kan worden gezien als een ietwat vileine uithaal naar haar ex. "Dit is een liedje voor de emotioneel zwakzinnigen", zei ze. "Misschien kennen jullie mensen die in die categorie vallen. Ik in elk geval wel."

Ook de 40-jarige Ritchie lijkt niet in de lappenmand te zitten. De regisseur was woensdag op de set van zijn film 'Sherlock Holmes', in de buurt van Londen, toen de scheiding officieel werd bevestigd door een woordvoerder van Madonna. De Britse krant The Sun meldde 's ochtends al dat de scheiding spoedig wereldkundig zou worden gemaakt. Volgens de krant zal Ritchie het familiehuis in Londen, dat in bezit is van Madonna, binnenkort verruilen voor zijn landgoed in Wiltshire.

Madonna en Ritchie trouwden in december 2000 in een kasteel in de Schotse Hooglanden. Het koppel heeft twee kinderen: Rocco (8) en David (3), die ze in 2006 adopteerden in Malawi. Madonna heeft uit een eerdere relatie met haar personal trainer Carlos Leon een 12-jarige dochter, Lourdes.

Naar schatting heeft het koppel bezittingen ter waarde van ruim 385 miljoen euro, waarvan het merendeel toebehoort aan Madonna. Ritchie, die naam maakte met de films 'Lock, stock and two smoking barrels' en 'Snatch', zou een vermogen hebben van ongeveer 25 miljoen euro. Het koppel heeft nog geen overeenstemming bereikt over de financiële afhandeling van de scheiding. Volgens The Sun wil Ritchie geen cent zien van het fortuin van Madonna.

Madonna treedt ook donderdag nog op in Boston. Daarna doet ze met haar wereldtoer nog Noord-Amerikaanse steden aan als Toronto, Chicago, Las Vegas en Miami. In augustus toerde ze door Europa en stond ze onder meer in de Amsterdamse Arena. In december geeft ze elf concerten in Zuid-Amerika, in steden als Buenos Aires en Rio de Janeiro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen