Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ryan O'Neal en zoon aangeklaagd wegens drugsbezit

Shownieuws

Ryan O'Neal en zijn zoon Redmond zijn woensdag aangeklaagd wegens bezit van het verdovende middel metamfetamine. Dat is woensdag bekendgemaakt.

(Novum/AP) - Ryan O'Neal en zijn zoon Redmond zijn woensdag aangeklaagd wegens bezit van het verdovende middel metamfetamine. Dat heeft justitie in Calfornië woensdag bekendgemaakt. De 23-jarige Redmond moet zich daarnaast voor de rechter verantwoorden wegens het bezit van hulpmiddelen voor drugsgebruik en illegaal bezit van pepperspray.

De 67-jarige O'Neal en zijn zoon, die werd geboren uit een relatie met actrice Farrah Fawcett, werden vorige maand opgepakt in hun woning in Malibu. Volgens de politie zijn tijdens een routinecontrole, in verband met een eerder aan Redmond opgelegde proeftijd, drugs aangetroffen in de woning van vader en zoon.

Redmond kreeg in juni een proeftijd van drie jaar nadat hij het bezit van verdovende middelen had toegegeven. Vorige week gaf Redmond in de rechtszaal toe dat hij opnieuw verslaafd was geraakt. Hij werd op last van de rechter opgenomen in een afkickkliniek.

Vader O'Neal heeft altijd ontkend iets te maken te hebben met de drugs die in zijn huis werden aangetroffen. "Hij vindt het verschrikkelijk frustrerend en verdrietig dat hij nu is aangeklaagd", laat zijn advocaat Mark Werksman weten aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Het omgaan met de problemen van Redmond is al jaren heel zwaar voor de familie en dit is moeilijk te verkroppen."

Redmond en zijn vader Ryan moeten zich op 13 november voor de rechter verantwoorden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen