Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Desperate Housewives-acteur gewond na motorongeluk

Shownieuws

Gale Arnold is gewond geraakt bij een motorongeluk. De acteur speelt in het vijfde seizoen van Desperate Housewives de vriend van Teri Hatcher.

Gale Arnold is gewond geraakt bij een motorongeluk. De acteur, die in het vijfde seizoen van Desperate Housewives de vriend van Teri Hatcher speelt, is opgenomen in een ziekenhuis. Over zijn toestand bestaat nog onduidelijkheid.

Een woordvoerder van het ziekenhuis laat aan entertainmentwebsite TMZ weten dat de situatie van de donkerharige acteur kritiek is. Marc Cherry, producent van Desperate Housewives, vertelde aan TMZ dat Arnold een zwelling heeft in zijn hersenen.

De woordvoerder van de 39-jarige acteur, die bekend werd door zijn rol als Brian Kinney in de tv-serie Queer as Folk, wilde alleen bevestigen dat Arnold zijn schouder heeft gebroken. "Hij wordt onder observatie gehouden om eventuele verdere verwondingen vast te stellen", verklaarde hij tegenover het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Iedereen hoopt dat hij volledig zal herstellen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen