Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Herstelde Janet Jackson hervat tournee

Shownieuws

Janet Jackson heeft haar tournee hervat. De zangeres, die wegens migraine twee weken lang niet kon optreden, gaf woensdagavond een concert in Washington DC.

(Novum/AP) - Janet Jackson heeft haar tournee hervat. De zangeres, die wegens ziekte twee weken lang niet kon optreden, gaf woensdagavond een concert in Washington DC. "Het voelt geweldig om weer terug te zijn nadat ik een beetje ziek was", vertelde Jackson aan het publiek.

Ze opende de show met het nummer 'Pleasure principles' en bracht vervolgens twee uur lang hits als 'What have you done for me lately' ten gehore. "Ik houd zoveel van jullie, DC", riep ze aan het eind geëmotioneerd.

De 42-jarige zangeres staakte ruim twee weken geleden haar tournee omdat ze naar het ziekenhuis moest. Wat ze mankeerde, werd aanvankelijk geheim gehouden. Woensdag maakte haar manager bekend dat migraine de reden was dat de popster een reeks concerten moest afzeggen. De aandoening had haar weerslag op haar evenwichtsorgaan, waardoor ze last had van duizeligheid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen