Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anouk zet huizen te koop

Shownieuws

Anouk Teeuwe lijkt klaar voor een nieuwe start. De zangeres, die in mei de scheiding van haar man Remon Stotijn aankondigde, heeft twee woningen te koop gezet.

Anouk Teeuwe lijkt klaar voor een nieuwe start. De zangeres, die in mei de scheiding van haar man Remon Stotijn aankondigde, heeft haar woningen in Amsterdam en Zwijndrecht te koop gezet. Dat meldt de website Primeurjagers op basis van gegevens van het kadaster.

De 33-jarige zangeres kocht het vijf etages tellende pand aan het Amsterdamse Vondelpark, dat elf kamers en vier badkamers bevat, eerder voor 1,6 miljoen euro. Het stulpje staat nu te koop voor 2,2 miljoen euro.

Naast het Amsterdamse huis doet Anouk haar huis in Zwijndrecht in de verkoop. De zangeres woonde met haar familie in de zes kamers telende eengezinswoning voordat ze in 2006 naar Amerika vertrok. Anouk wil 189 duizend euro voor de woning hebben.

Teeuwe en Stotijn, bekend als de eenmansformatie Postman, waren acht jaar samen. Het stel heeft drie kinderen, zoons Benjahmin (6) en Elijah (4) en dochtertje Phoenix (3).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen