Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Hudson looft beloning uit

Shownieuws

Jennifer Hudson looft een beloning uit voor wie haar neefje Julian (7) thuisbrengt. Hij is vermist sinds twee vermoorde familieleden van Hudson werden gevonden.

(Novum/AP) - Jennifer Hudson looft een beloning van tachtigduizend euro uit aan degene die haar vermiste neefje Julian King veilig thuisbrengt. Dat heeft de woordvoerder van de actrice bekendgemaakt.

De 7-jarige zoon van Julia, de zus van Jennifer, wordt sinds vrijdag vermist. Op die dag werden de dode lichamen van Hudsons 57-jarige moeder, Darnell Donerson, en haar 29-jarige broer, Jason Hudson, aangetroffen in het huis van Donerson in Chicago. De politie stelde zaterdag na een autopsie vast dat de twee zijn doodgeschoten.

De politie hield vrijdagavond een verdachte aan, de 27-jarige William Balfour. Hij was enkele jaren getrouwd met Julia en woonde bij haar moeder in huis. Donerson zou hem vorig jaar de deur hebben gewezen. Balfour, die eerder in de cel zat voor onder meer poging tot moord, is niet de vader van Julian.

De autoriteiten lieten weten de hele stad Chicago te doorzoeken, maar zondag richtten agenten en inwoners zich vooral op de directe omgeving van het huis van Donerson in de wijk Englewood, zei een politiewoordvoerder.

Julia omschreef haar zoon zondag tijdens een kerkdienst als 'slim, gevoelig en gemakkelijk in de omgang'. "Hij wil nooit naar buiten. Hij houdt niet van spelen. Hij zit het liefst thuis met een boek of huiswerk", zei Julia, die werd bijgestaan door Greg King, de vader van het jongetje. Ze gelooft heilig dat haar zoon nog in leven is. "Mama zoekt naar je", zei ze. "Ik zal niet stoppen met zoeken tot je weer veilig thuis bent."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen