Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verrassende ontknoping Rock Nation

Shownieuws

De nieuwe band van manager Edwin Jansen bestaat niet uit vijf muzikanten, maar uit zes. Dat was zondag de verrassende uitkomst van de finale van Rock Nation.

De nieuwe 'superrockband' van manager Edwin Jansen bestaat niet zoals verwacht uit vijf muzikanten, maar uit zes. Dat was zondag de verrassende uitkomst van de finale van het programma Rock Nation, waarin de band werd gevormd. Jansen en presentator Dennis Weening konden uiteindelijk niet kiezen tussen de twee overgebleven gitaristen en besloten daarom ze allebei tot de band toe te laten.

De gitaristen Jean Baptiste en Daan vormen daarom nu samen met zangeres Astrid, toetsenist Thijs, bassist Noah en drummer Stephan de band Stereo. Het eerste wapenfeit van de nieuwe band wordt een optreden in het voorprogramma van het concert dat Kane op 30 november geeft in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

De band gaat een album opnemen, dat wordt uitgebracht door platenmaatschappij EMI. Op 10 november komt de eerste single van Stereo uit: het nummer 'Unaccepted', dat ook al tijdens de finale ten gehore werd gebracht.

De finale van het programma Rock Nation was zondagavond niet erg populair bij het televisiepubliek. De talentenjacht werd door 292 duizend mensen bekeken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen