Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Op Zoek naar Joseph trekt 2,2 miljoen kijkers

Shownieuws

De ontknoping van Op Zoek naar Joseph is zondagavond goed bekeken. Bijna 2,2 miljoen mensen zagen hoe kandidaat Freek de meeste stemmen kreeg van het publiek.

De ontknoping van Op Zoek naar Joseph is zondagavond goed bekeken. Bijna 2,2 miljoen mensen zagen hoe Freek uiteindelijk de meeste stemmen kreeg van het publiek, en daarmee rivaal John versloeg. Freek bemachtigde door zijn zege de hoofdrol in de musical 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat'.

Eerder op de avond werd de liveshow van het programma door bijna 1,8 miljoen mensen bekeken. Daarin streed naast Freek en John ook medefinalist Roy nog om de begeerde hoofdrol. Roy werd tijdens dit eerste gedeelte van de finale echter al weggestemd.

De 22-jarige Freek staat vanaf 22 november op de planken met 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat'. De musical van Joop van den Ende Theaterproducties is te zien in het Utrechtse Beatrix Theater. Het verhaal van de productie is gebaseerd op het bijbelse verhaal van Jozef, die door zijn broers als slaaf wordt verkocht. Door zijn talent om dromen uit te leggen, weet hij de farao van Egypte voor zich te winnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen