Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Migraineklachten voor Janet Jackson

Shownieuws

De reden dat Janet Jackson een reeks concerten moest afzeggen is dat ze lijdt aan migraine. De aandoening had haar weerslag op haar evenwichtsorgaan.

Migraine is de reden waarom Janet Jackson een streep heeft moeten halen door een reeks concerten. De aandoening had haar weerslag op haar evenwichtsorgaan, waardoor de zangeres last had van duizeligheid. Dat heeft haar manager laten weten aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Ruim twee weken geleden brak Jackson haar tournee af omdat ze naar het ziekenhuis moest. Wat ze mankeerde, werd aanvankelijk geheim gehouden. Inmiddels wordt Jackson behandeld en staat ze te popelen om weer op te treden. "Janet is een entertainer van wereldklasse en moet zich tip top voelen om haar fans niet teleur te stellen", stelt haar manager in een verklaring.

Als alles meezit, staat de 42-jarige zangeres woensdag weer op het podium met haar 'Rock witchu'-toer. Ze treedt dan op in Washington D.C. Het concert in New York, dat op de rol stond voor donderdag, is verschoven naar 1 november. Binnenkort komt naar buiten wanneer de andere afgelaste concerten worden ingehaald.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen