Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter R. de Vries geniet van vrouwelijke aandacht

Shownieuws

Peter R. de Vries geniet ervan dat zijn imago als stoere misdaadjournalist hem de nodige aandacht bij de dames oplevert. "Ik ben een vrouwenman."

Peter R. de Vries geniet ervan dat zijn imago als stoere misdaadjournalist hem de nodige aandacht bij de dames oplevert. "Ik ben een vrouwenman", vertelt hij in het nieuwste nummer van mannenblad JFK. "Dat zie ik een beetje als de sjeu in het leven. Ik ben niet iemand die zijn ogen in zijn broekzak heeft zitten."

De getrouwde onderzoeksjournalist, die dinsdag de JFK Greatest Man Award in ontvangst mocht nemen, ontkent dat de dames zich voor zijn voeten werpen. "Ze sturen me ook geen slipjes. Het is wat subtieler", legt hij uit. "Complimentjes maken waaruit blijkt dat ze eigenlijk toch wel een keer een beschuitje met me zouden willen eten. Wat ik daarmee doe? De ene keer antwoord ik ze en de andere keer niet."

De Vries kreeg onlangs een Amerikaanse Emmy Award voor zijn uitzending over de vermiste Natalee Holloway. De Vries maakte wereldwijd naam met de reportage.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen