Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jack Wouterse en Inge Ipenburg in Kus-film

Shownieuws

Jack Wouterse en Inge Ipenburg spelen een rol in de film 'Limo', die draait om de vier zangeressen uit de kinderband Kus. Ook Jan Decleir speelt in de film.

Jack Wouterse en Inge Ipenburg spelen een rol in de speelfilm 'Limo', die draait om de vier zangeressen uit de kinderband Kus. Dat heeft producent Independent Films woensdag bekendgemaakt. De twee acteurs vervolledigen de cast, die verder bestaat uit onder anderen Jan Decleir, Manuel Broekman en Jaap Spijkers.

In 'Limo' komen Meike, Fleur, Anouk en Monique terecht in een dorp waar de tijd tweehonderd jaar is stil blijven staan. Als de meidenband ontdekt dat alle kinderen uit het dorp zijn verdwenen, gaan de zangeressen op onderzoek uit. Wouterse speelt in de film een conservatieve dominee. Ipenburg geeft gestalte aan zijn rechterhand, een chagrijnige kruidenierster.

De opnamen van de film, die wordt geregisseerd door Guy Goossens, zijn inmiddels gaande op verschillende locaties in Bulgarije. Volgende maand wordt gefilmd in Zuid-Spanje. 'Limo' moet in februari in première gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen