Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruud de Wild schrijft nummer voor Toppers

Shownieuws

Ruud de Wild schrijft twee nummers voor de Toppers. Hij hoopt dat een van de liedjes door de Toppers wordt gezongen tijdens de voorronde van het Songfestival.

Ruud de Wild wil dat de Toppers op het Eurovisie Songfestival in Moskou een door hem geschreven nummer ten gehore brengen. De dj heeft woensdagochtend in zijn radioshow componist en producer Ferdi Bolland gestrikt om met hem twee nummers te schrijven.

Luisteraars van Q-Music mogen begin volgende maand hun favoriete liedje uitkiezen. Dat nummer overhandigt De Wild aan de Toppers. Tot en met 23 november kunnen componisten nummers inzenden voor de nationale finale, die op 1 februari plaatsvindt. Het publiek kiest dan het nummer waarmee het drietal deelneemt aan de internationale voorronde in mei.

Eind vorige maand werd, na aanhoudende speculaties, bekend dat Gordon, Gerard Joling en René Froger Nederland dit jaar zullen vertegenwoordigen op het Songfestival. Hind Laroussi, die vorig jaar meedeed, wist zich in de voorronde niet te kwalificeren voor de finale.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen