Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Partysquad-dj terug in Nederland na ongeluk

Shownieuws

Jerry Leembruggen van de Partysquad is terug in Nederland na zijn ongeluk op Ibiza.Hij ligt in een Nederlands ziekenhuis waar hij verder aan zijn herstel werkt.

Dj Jerry Leembruggen van de Partysquad is terug in Nederland. "De doktoren op Ibiza gaven zelf aan dat het voor Jerry's herstel goed is om in Nederland te zijn omdat hij hier de Nederlandse taal om zich heen hoort en de faciliteiten voor revalidatie hier veel beter zijn en zo", schrijft zijn collega Ruben Fernhout op de website van het duo. "Hij is natuurlijk nog steeds aan het vechten; de laatste dagen was ie beweeglijker dan ooit tevoren!"

Leembruggen raakte 23 september zwaargewond bij een auto-ongeluk in de bergen van het Spaanse eiland Ibiza. Hij werd dezelfde nacht nog geopereerd en werd sindsdien kunstmatig in slaap gehouden. Vorige week werd hij van de beademingsapparatuur afgehaald en sindsdien ademt hij zelfstandig. Wat voor letsel Leembruggen heeft opgelopen, is niet bekendgemaakt.

Fernhout gaat ondertussen weer aan de slag. De mc gaat 'wat dingen oppakken' en samen met bevriende dj's gaat hij optreden. "Het is natuurlijk best wennen om dit zo te doen maar Jerry zou niets anders willen", schrijft hij. "Wanneer hij verder is in zijn herstel wil ik dat hij ziet dat we niet zijn blijven stilzitten en er gewerkt wordt aan onze droom."

De muzikanten hadden vlak voor hun gezamenlijke trip naar Ibiza twee nieuwe singles en video's afgerond. "Allereerst komt er een speciale internationale 'Dance 4 Life'-single aan met niemand minder dan Erykah Badu", verklapt Fernhout. "Voor ons was het een superervaring om met zo'n getalenteerde artieste te mogen samenwerken en we zijn dan ook heel erg trots op het eindresultaat." Daarna verschijnt een Nederlandstalige track. "Ik kan nu al niet kan wachten om te zien wat de reacties zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen