Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Lohan op de vuist met IT'er

Shownieuws

Een directeur van een IT-bedrijf heeft 22 duizend euro betaald om met Michael Lohan op de vuist te gaan. De opbrengst gaat naar een goed doel.

(Novum/AP) - Michael Lohan gaat op de vuist met Bob Venero, de directeur van een Amerikaans IT-bedrijf. Venero telde 22 duizend euro neer om met de vader van Lindsay Lohan op de vuist te gaan tijdens een bokswedstrijd voor een goed doel.

Lohan hoopt met de krachtmeting geld op te halen voor onder meer de Amerikaanse organisatie Long Island Community Chest, die financiële steun geeft aan hulpbehoevende families uit de regio. Volgens sponsors van het evenement neemt acteur Stephen Baldwin plaats in de jury.

Eerder hoopte Lohan, die overhoop ligt met zijn beroemde dochter en haar vriendin Samantha Ronson, op een bokswedstrijd met een bekende tv-persoonlijkheid. Zo benaderde hij onder anderen Kevin Federline en Perez Hilton, maar beide mannen bedankten vriendelijk. "Het maakt me niet uit tegen wie ik het opneem, het is voor het goede doel", liet hij eerder weten. "Ik ben al zo vaak neergesabeld door de pers, dat die paar klappen van iemand die twee keer zo jong is als ik me ook niet meer uitmaken."

De wedstrijd vindt op 24 november plaats in een hotel op Long Island.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen