Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van den Ende maakt kans op filantropieprijs

Shownieuws

Joop van den Ende is met zijn Van den Ende Foundation een kanshebber voor de verkiezing van meest invloedrijke Nederlandse filantroop; van het tijdschrift FM.

Joop van den Ende is met zijn Van den Ende Foundation een van de kanshebbers voor de verkiezing van meest invloedrijke Nederlandse filantroop. De prijs is een initiatief van het tijdschrift FM, over de goededoelensector.

De prijzen worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Tot en met 2 oktober konden bezoekers van de website van FM en een vakjury stemmen in de categorieën mediacampagnes, stakeholders, bestuurders, ambassadeurs en filantropen. Op 5 november, bij de uitreiking in cultureel centrum de Rode Hoed in Amsterdam, wordt bekend wie de verkiezing heeft gewonnen. In de categorie filantropen eindigden behalve Van den Ende ook Richard Krajicek, Johan Cruijff en Dirk Kuyt, die ieder hun eigen stichting hebben, in de top.

Marco Borsato is voor zijn inzet voor Warchild een van de kanshebbers in de categorie ambassadeurs. In die categorie maken ook Floortje Dessing (stichting Fairtrade) en Natasja Froger (Astma Fonds, Voedselbank) kans op de prijs, net als Danny de Munk (stichting de Zonnebloem) Monique van de Ven (Unicef) en prinses Máxima (microkrediet).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen