Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cheadle vervangt Howard in 'Iron man 2'

Shownieuws

Don Cheadle vervangt Terrence Howard in de actiefilm 'Iron man 2'. Een anonieme bron meldt dat de acteur het niet eens kon worden over het geld.

Don Cheadle vervangt Terrence Howard in de actiefilm 'Iron man 2'. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter. Een anonieme bron zou hebben verklaard dat de acteur en filmstudio Marvel het niet eens konden worden over de financiën, waarna Cheadle werd benaderd.

Howard speelde in de eerste 'Iron Man'-film de rol van James Rhodes, een goede vriend van Iron Man die hem tevens redde van de dood. Het karakter Rhodes zal naar verwachting een groter aandeel krijgen in de tweede film.

Robert Downey Jr. en Gwyneth Paltrow keren waarschijnlijk terug als superheld Iron Man en zijn assistente. De regie van de film is opnieuw in handen van Jon Favreau. Justin Theroux , eerder verantwoordelijk voor het scenario van de Amerikaanse kaskraker 'Tropic thunder', zal het script schrijven. De film moet in mei 2010 verschijnen. Wanneer de opnamen van start gaan is niet bekend.

Cheadle vertolkte de rol van Basher Tarr in 'Ocean's eleven', Ocean's twelve' en 'Ocean's thirteen'. Begin volgend jaar is de acteur in de Nederlandse bioscopen te zien in de komedie 'Hotel for dogs' en de thriller 'Traitor'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen