Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Jeugd van Tegenwoordig maakt kans op MTV Award

Shownieuws

De Jeugd van Tegenwoordig is nog in de race voor een MTV European Music Award. De groep is via de website van het evenement uitgeroepen tot Best Dutch Act.

De Jeugd van Tegenwoordig is in de race voor een MTV European Music Award. De groep is via de website van het evenement uitgeroepen tot beste Nederlandse act. De rapformatie kreeg de meeste stemmen van het publiek en versloeg daarmee Alain Clark, Kraak & Smaak, Pete Philly & Perquisite en Room Eleven.

De Jeugd Van Tegenwoordig strijdt nu met de favoriete artiesten uit alle andere Europese landen om een plekje bij de vijf acts die in november kans maken op de titel Europe's Favourite Act tijdens de MTV Awards. De Europese artiesten op wie de komende weken het meest gestemd wordt, komen op de shortlist terecht. Op 3 november worden de vijf favorieten bekendgemaakt.

De MTV European Music Awards worden op 6 november uitgereikt in Liverpool. Het evenement wordt gepresenteerd door de Amerikaanse zangeres Katy Perry, bekend van de hit 'I kissed a girl'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen