Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Beckhams bestolen door personeel'

Shownieuws

Twee personeelsleden van David en Victoria Beckham zijn aangehouden op verdenking van diefstal. Ze zouden de spullen hebben gestolen uit hun Britse landhuis.

(Novum/AP) - Twee leden van het huishoudelijk personeel van David en Victoria Beckham zijn aangehouden op verdenking van diefstal. Dat melden verschillende Britse en Amerikaanse media dinsdag. De man en de vrouw zouden spullen uit het Britse landhuis van het sterrenkoppel hebben gestolen en doorverkocht op de veilingsite eBay.

Een woordvoerder van de plaatselijke politie kon tegenover persbureau AP alleen bevestigen dat er vrijdag een 55-jarige man en een 56-jarige vrouw zijn gearresteerd op verdenking van diefstal uit een huis in Hertfordshire. Ze zijn inmiddels vrijgelaten en moeten op 22 november weer voor de rechter verschijnen.

De Beckhams wonen momenteel in Los Angeles, waar David speelt bij voetbalclub LA Galaxy. Hun villa in Hertfordshire wordt gedurende hun afwezigheid bewaakt door meerdere personeelsleden. Het optrekje kostte David en Victoria ruim 3,2 miljoen euro toen ze het in 1999 kochten, waarna ze het ook nog voor miljoenen hebben verbouwd. Het huis staat bekend als 'Beckingham Palace'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen